Mine foredrag

Se video

FØR OG EFTER RIGTIGE MÆND

Et super humoristisk, inspirerende og levende foredrag, hvor Lindy fortæller om sin livsstilsændring. Foredraget er der masser af sjove anekdoter fra programserien “Rigtige Mænd”.


Lindy fortæller med sin humoristiske charme om sin forvandling fra en usund livsstil, hvor rygning og for lidt motion var dominerende, til en hverdag med varierende og sundere kost og passende mængde motion. Smøgerne og den fede sovs til maden er lagt væk, og det kan Lindy takke sin medvirken i “Rigtige Mænd” for.


Lindy kan tydeligt mærke sin livsstilsændring på kroppen og humøret. Aktivitetsniveauet er steget, og den sunde kost er kommet på bordet, og det har betydet mindre træthed og meget mere energi i hverdagen. Motivationen var let at holde ved lige under "Rigtige Mænd", men i foredraget hører du, hvordan Lindy holder motivationen oppe, efter sidste afsnit rullede over skærmene.


Foredraget giver dig muligheden for at høre Lindy fortælle om sin deltagelse i programmet. Det handler både om livet før og efter DR successen. Hvordan har det været pludselig at blive landskendt ved en tilfældighed, bare for at være den man er? Og hvad sker der, når kameraet er slukket? Du får et indblik i alt det, som seerne ikke ser på tv.

HUSK LIGE HYGGEN

Det skræmmende ved diverse kure kan for mange være, at de får det indtryk, at de skal give slip på alle de ting, som de aller bedst kan lide: søde kager, en slapper på sofaen, fed mad og en iskold øl. I foredraget vil Lindy gøre op med den tankegang, men han leverer det med en masse humor og sjov, så tilhørerne først og fremmest er garanteret en stor portion af gode grin undervejs.


Lindy ved fra egen person, hvor tiltrækkende en usund livsstil med smøger og lidt for god mad kan være. Derfor skal du ikke forvente, at han giver råd med en løftet pegefinger, men han fortæller derimod, hvordan du kan kombinere det bedste fra begge verdener i din livsstil.


Foredraget vil tage udgangspunkt i Lindys egen bog "Husk lige hyggen" (2018), hvor han fortæller om sin livsstilsændring. Forandringen har betydet, at han har fået det bedre i sin krop, hans humør er blevet markant bedre, og han er blevet den far for sine børn, som han nu er stolt af.


Her bliver du ikke skræmt væk for en sundere livsstil. Bliv derimod inspireret til at få lidt flere grøntsager på tallerkenen og få brugt løbeskoene lige det ekstra. Det kan alt sammen gøres, uden at du absolut skal sige farvel til de ting, som du normalt vil kalde "forbudt".

KONFERENCIER

Lindy holder ikke kun foredrag, han kan også bookes som konferencier til dine arrangementer. Han vil binde dagens indslag sammen med professionaltiet og sprudlende godt humør. Med Lindy er du garanteret, at  stemningen er i top under hele dit arrangement.