Referencer

Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne, som "det sjoveste foredrag jeg nogensinde har været til.

Elin Bjerrum

Middelfart Sparekasse

Lindy Aldahl forstod virkelig at identificere sig med vores medarbejders hverdag. Vi er selv en blanding af håndværkere, specialarbejdere og kontoransatte. Vi havde en skøn eftermiddag, hvor der blev grinet og snakket meget om dette foredrag efterfølgende.

Mette Langsig

Billund Kommune

Lindy var fantastisk. Meget veloplagt, fantastisk morsom, og jeg har fået rigtig mange positive tilkendegivelser, og nogle, der har sagt, at jeg skulle tage ham herover igen. Hilsen og tak til Lindy

Eva Birk

LOF Tranekær

Humoristisk og fantastisk energi fra Lindy.

Lasse Fros

LMO

Det var god underholdning og fortalt på en godt måde

Lars Andersen

Flyvestationen Aalborg

Det var et fantastisk foredrag - Lindy er totalt nede på jorden, og så er han bare naturlig sjov. Det er længe siden vi har grint så meget. Der er rigtig mange kolleger der er kommet tilbage med roser til det show. Kan varmt anbefale det til andre der vil have lidt sjovt og underholdende show.

Jette Nielsen

Würth Danmark

Super, oplevelsesrigt, godt, munter godt foredrag. Der kan varmt anbefales til andre. Der må opleves af andre.

Annette Bonde

AOF Guldborgsund

Lindy talte for en lille forsamling, hvilket han gjorde utroligt godt. Han var nærværende og man kunne fornemme, at han lyttede til tilfældige kommentarer og selv syntes det var hyggeligt.

Joan Sørensen

Sparekassen Vendsyssel

Fantastisk underholdende foredragsholder. Lindy kan sit kram.

Lene Brock

TRESU A/S

Rigtig positive tilbagemeldinger på Lindy; sjovt og underholdende. Han besøg passe rigtig godt ift. resten af vores arrangement. Det var også godt, at vi havde sat tid af til, han kunne tale med og gå rundt mellem deltagerne efterfølgende. Lindy var imødekommende og "nede på jorden".

Thomas Rygaard Lassen

Oticon/DGS Denmark A/S